Wesela

i

PRZYJĘCIA OKOLICZNOŚCIOWE

OW BUKOWINA jest idealnym miejscem do organizowania wszelkich przyjęć okolicznościowych. Organizujemy wesela, chrzciny, komunie, urodziny, rocznice ślubów, stypy oraz inne przyjęcia rodzinne i nie tylko. Dogodne położenie lokalu z dala od ruchliwych ulic stwarzają bezpieczeństwo i swobodę dla naszych gości.

To w połączeniu z wyśmienitą kuchnią, fachową obsługa oraz domową atmosferą sprawia, że potencjalni klienci chętnie organizują u nas swoje przyjęcia. Przygotowanie menu jest jednym z najważniejszych elementów organizacji każdej uroczystości. Wysoka jakość i duża różnorodność potraw, doskonałe wykonanie oraz miła i fachowa obsługa pozwalają nam świadczyć usługi na najwyższym poziomie.

Jesteśmy w stanie przygotować menu, zaspakajające nawet najbardziej wybredne życzenia. Staramy się dostosować do oczekiwań naszych Klientów, dlatego koszt imprezy uzależniony jest od Państwa potrzeb. Specjalizujemy się w organizacji dużych wesel, nasza sala może pomieścić 200 osób. Dla młodej pary oferujemy pokój gościnny z łożem małżeńskim. Ponadto do dyspozycji gości pokoje 2,3, i 4 osobowe.

Staranne przygotowanie, dbałość o szczegóły i fachowość sprawiają, że przyjęcia organizowane u nas są wyjątkowe

 

MENU WESELNE

OBIAD

1.       Rosół z makaronem

2.       4 gatunki mięsa

v  Kotlet schabowy

v  Kotlet piastowski

v  Kotlet z piersi faszerowany

v  Karkówka

3.       Ziemniaki

4.       Zestaw surówek

v  Biała kapusta

v  Kapusta czerwona

v  Marchewka

v Warzywa gotowane (kalafior, brokuł)

                            ZIMNY BUFET

1.       Półmiski rolad mięsnych

2.       Różne gatunki mięsa zapiekane

v  Karkówka pieczona w sosie chrzanowym

v  Schab ze śliwką lub bez

3.       Sałatka jarzynowa w szynce

4.       Kotleciki z dorsza z warzywami w sosie słodko-kwaśnym

5.       Galareta drobiowa

6.       Sałatka z ananasem i kukurydzą

7.       Chrzan, ćwikła, ogórek, pomidor

DANIA CIEPŁE

1.       Szaszłyki

2.       Barszcz z pasztecikiem z ciasta francuskiego

3.       Strogonow zapiekany w bułce

4.       Udka pieczone – płonące podawane przy zgaszonych światłach

5.       Bigos z parówką wiedeńską i białą kiełbasą

6.       Żurek – na poprawiny

7.       Pieczarki małe duszone na ciepło w całości do udek lub szaszłyków

Dodatki

1.       Pieczywo mieszane

2.       Napoje gorące – kawa i herbata z dodatkami ( cukier, cytryna, śmietanka)




CENNIK:    koszt przyjęcia – 175 zł/osoby; 

                  poprawiny – 30 zł/osoby; 

                  stół biesiadny – 15 zł/osoby;

                  pokoje gościnne – 35 zł/osoby